Θεσσαλονίκη: Εκαναν βασανιστήρια σε 5χρονο επειδή ήταν άτακτος
NewsroomΓια μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού και ψυχικού πόνου σε ανήλικο θύμα, κατ’ εξακολούθηση, κατηγορούνται μια 25χρονη μητέρα και ο 46χρονος σύντροφός της οι οποίοι παραπέμφθηκαν σε δίκη.
Σε βασανιστήρια φέρονται ότι υπέβαλαν ένα 5χρονο αγοράκι η μητέρα του και ο σύντροφος της, για να το τιμωρήσουν επειδή ήταν άτακτο. Το ζευγάρι παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ενώ το παιδί σήμερα βρίσκεται στα χέρια ανάδοχης οικογένειας.
Όπως αναφέρει το GRtimes.gr ως φυσικός αυτουργός φέρεται ένας 46χρονος Αιγύπτιος ο οποίος μετά την εμπλοκή του σε άλλη υπόθεση παράνομης διακίνησης μεταναστών κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται. Αυτός χτυπούσε τον ανήλικο και τον έκαιγε με τσιγάρο μπροστά στα μάτια της 25χρονης μητέρας η οποία παρέμενε αμέτοχη, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.
Σε βάρος του πρώτου ασκήθηκε ποινική δίωξη για «μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού και ψυχικού πόνου σε ανήλικο θύμα κατ’ εξακολούθηση» για «ενδοοικογενειακή παράνομη βία και απειλή, κατ’ εξακολούθηση». Η δεύτερη κατηγορείται για «άμεση συνέργεια σε μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού και ψυχικού πόνου σε ανήλικο θύμα κατ’ εξακολούθηση».
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, αποδείχτηκε ότι ο σύντροφος έβαζε τον ανήλικο τιμωρία στο πατάρι με τους ναργιλέδες όταν δεν τον υπάκουε ενώ ομοίως του κατέβαζε τα εσώρουχα και τον απειλούσε ότι θα του κάψει τα γεννητικά όργανα, επειδή δεν τον υπάκουε.
- Αυτά είναι τα 238 σχολεία σε όλη την Ελλάδα που θα αλλάξουν όψη μέσα στο καλοκαίρι
- Η επίθεση Μητσοτάκη στον Τσίπρα και το κάλεσμα για εκλογική ετοιμότητα - «Ανάβουμε τις μηχανές»
- Δεν είναι μόνο ο χανταϊός: Πάνω από 100 σε καραντίνα σε κρουαζιερόπλοιο λόγω νοροϊού
- Ξεκίνησαν οι ουρές στο ΟΑΚΑ για τη μεγάλη συναυλία των Metallica - Οι οδηγίες της τελευταίας στιγμής