Ελλάδα|09.10.2020 14:30

Δικηγόρος Κασιδιάρη: Αντιφάσεις από την εισαγγελέα της δίκης της Χρυσής Αυγής

Newsroom

Για αντιφάσεις της εισαγγελέως της δίκης της Χρυσής Αυγής, Αδαμαντίας Οικονόμου, έκανε λόγο κατά τη διάρκεια της δευτερολογίας του ο συνήγορος υπεράσπισης του πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. Σύμφωνα με την υπεράσπιση Κασιδιάρη, η εισαγγελέας αρχικά αν και έκρινε ότι οι πρώην βουλευτές είναι αθώοι, σήμερα τονίζει ότι δεν πρέπει να τους αναγνωριστεί κανένα ελαφρυντικό.

«Ποιο είναι το κριτήριο του συννόμου βίου καθ’ ημάς; Αυτό που λένε οι δημοσιογράφοι την ιερή ώρα της δίκης; Δεν μας ενδιαφέρει αν λέγεται Κασιδιάρης ή Λεπέν ή αν είναι ο άνθρωπος που σκότωσε 78 στη Νορβηγία. Τι λέει η νομολογία για το σύννομο βίο μας νοιάζει. Αυτό πρέπει να σκεφτούν οι απέναντι και όχι να περιφέρονται και να λοιδορούν τους κατηγορούμενους», ανέφερε αρχικά.

«Τι κάνανε; Ένα κόμμα είχανε. Τι πρέπει να κάνουμε; Να τους εξαφανίσουμε; Έφτιαξαν (οι δημοσιογράφοι) σκιτσάκια πως θα είναι το κελί τους. Αυτό δεν είναι κοινωνία του 2020. Συγγνώμη για τον τόνο μου αλλά θλίβομαι», συνέχισε ο συνήγορος υπεράσπισης.

Χρυσή Αυγήδίκη Χρυσής ΑυγήςΗλίας Κασιδιάρης