Ελλάδα|28.12.2018 20:11

Αρπαγή στον Πειραιά: Πατέρας επιχειρηματία: Πάμε να σκάσουμε

Newsroom

Στο κόκκινο παραμένει η αγωνία για την τύχη του επιχειρηματία που τον άρπαξαν έξω από το σπίτι του στον Πειραιά. Οι αστυνομικοί δίνουν αγώνα δρόμου για να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης αρπαγής του 51χρονου Πειραιώτη. Την ίδια ώρα, ο πατέρας του επιχειρηματία μίλησε στο OPEN TV, λέγοντας: «Τίποτα ακόμα. Είμαστε σε αναμονή. Πάμε να σκάσουμε. Δεν έχουμε κανένα νέο. Ήταν μια χαρά. Μου είπε χρόνια πολλά. Ήταν κάπου εκτός Πειραιά. Δεν ξέρω πού ήταν και μου ευχήθηκε τα χρόνια πολλά».

Η τελευταία φορά που μίλησε με τον γιο του ήταν την ημέρα των Χριστουγέννων. Τίποτα στη φωνή του δεν φάνηκε να τον ανησυχεί. «Καθόμαστε εδώ σε αναμμένα κάρβουνα να μάθουμε κανένα νέο».

Η σύντροφος του επιχειρηματία από την ώρα της αρπαγής του 51χρονου παραμένει σπίτι του και προσπαθεί να μάθει κάποιο νέο. Μόνον σήμερα είχε μια ολιγόλεπτη συνάντηση με κάποιον για να μάθει κάποιο νέο. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εξετάζουν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να βρουν κάποιο στοιχείο που θα τους οδηγήσει στους δράστες. Μέρος του υλικού από τις κάμερες έχει και το OPEN TV. 

αστυνομίαεπιχειρηματίαςαρπαγή στον Πειραιά