Ελλάδα|13.10.2020 09:03
Κορονοϊός - Εξαδάκτυλος: Να μειωθούν τα κρούσματα πριν εμφανιστούν οι ιώσεις
NewsroomΚαλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN TV βρέθηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος ο οποίος, σχολιάζοντας τις τρέχουσες εξελίξεις του κορονοϊού στη χώρα μας, τόνισε πως «πρέπει να μειωθούν τα κρούσματα, πριν εμφανιστούν οι ιώσεις».
«Καμία περιοχή της χώρας δεν είναι στο κόκκινο. Η Αττική είναι στο πορτοκαλί. Μένει να αποδειχθεί η σταθεροποίηση που βλέπουμε», ανέφερε ο κ. Εξαδάκτυλος, σημειώνοντας ωστόσο πως «τα νούμερα στην Αττική είναι μεγάλα».
Όσον αφορά στις εικόνες συνωστισμού που παρατηρούνται στα Μέσα Μεταφοράς, ο πρόεδρος του πανελλήνιου ιατρικού συλλόγου είπε πως τα ΜΜΜ είναι «πιθανή εστία μετάδοσης». «Είναι από τα επικίνδυνα σημεία», δήλωσε χαρακτηριστικά.
Διαβάστε ακόμη
- «Είχα πάει τρεις φορές στο Εφετείο και δεν υπήρχαν φύλακες»: Όλα όσα είπε ο 89χρονος στους αστυνομικούς
- Μεγάλη απάτη από αλβανικό call center: Θύματα και στην Ελλάδα - Ζημιά άνω των 50 εκατ. ευρώ
- Σοκαριστικό βίντεο από την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι σε εβραϊκή συνοικία στο Λονδίνο
- Σταύρος Γιαννουλάδης στο ethnos.gr: «Ο ρατσισμός διχάζει, όχι η μετανάστευση»