Ελλάδα|15.10.2020 09:54
24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ: Συγκεντρώσεις και πορείες στη Θεσσαλονίκη
NewsroomΔύο συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων που έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ. Ειδικότερα, τα μέλη του Πανεργατικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στις 10:30, στο άγαλμα του Βενιζέλου, στη συμβολή των οδών Εγνατίας και Αριστοτέλους, ενώ μισή ώρα αργότερα, στο ίδιο σημείο, θα συγκεντρωθούν σωματεία της ΕΔΟΘ, μαθητές και μέλη και υποστηρικτές κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.
Και οι δύο συγκεντρώσεις αναμένεται να καταλήξουν σε πορείες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, με κατάληξη το κτίριο που στεγάζεται το Υφυπουργείο Εσωτερικών - Τομέας Μακεδονίας και Θράκης.
Δείτε εδώ, αναλυτικά, ποιοι συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη
Διαβάστε ακόμη
- Απέναντι στο ενεργειακό ράλι: Οι ανακοινώσεις για fuel pass και επιδότηση στην αντλία - Οι αντοχές του... κουμπαρά
- «Κλιματική καταστροφή» ο πόλεμος ΗΠΑ – Ισραήλ με το Ιράν: Όσο 84 χώρες μαζί οι εκπομπές άνθρακα - Έφτασαν σε επίπεδα ρεκόρ
- Προσπαθούσαν 22 μήνες για μωρό: Επιστήμονες λένε πως η λύση ήρθε όταν «πέταξαν» το πλαστικό από τη ζωή τους
- Γκαίτε: ένας ένθερμος φιλέλληνας που σημάδεψε την παγκόσμια λογοτεχνία