Νεκρό ελάφι στην Πάρνηθα επειδή το τάισαν γαριδάκια - Εκκληση από εθελοντές
NewsroomΈνα ελάφι βρέθηκε νεκρό και άλλο ένα, γλίτωσε την τελευταία στιγμή, εξαιτίας της απερισκεψίας ορισμένων επισκεπτών στον Εθνικό Δρυμό Πάρνηθας. Σύμφωνα με τους κτηνιάτρους που εξέτασαν τα ελάφια, υπέφεραν από στομαχικό ίλιγγο και πρήξιμο εντέρου από υπερβολική κατάποση ψωμιού και άλλων φαγώσιμων, που είτε που έδωσαν οι επισκέπτες, είτε τα βρήκαν πεταμένα κάτω τα ελάφια, σε συνδυασμό με τυριά και φρούτα.
Μάλιστα μαρτυρίες θέλουν τα ζώα να έλαβαν ως τροφή τυρόπιτες, σάντουιτς με ζαμπόν και γαριδάκια, που πέταξαν ορισμένοι επισκέπτες στη Πάρνηθα.
Οι Εθελοντές Δασοπυροπροστασίας Αττικής κάνουν έκκληση στους επισκέπτες και περιπατητές του βουνού με ανακοίνωσή τους: «Θερμή παράκληση προς όλους τους επισκέπτες: Μην ταΐζετε τα άγρια ζώα! Υπάρχει πληθώρα τροφής στο δάσος για όλους. Σεβαστείτε τα ζώα και τις οδηγίες των Αρχών».
- Τροχαίο στη Ρόδο: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της σφοδρής σύγκρουσης - «Νομίζαμε ότι έκαναν κόντρες»
- «Οικογενειακή υπόθεση»: Πώς δρούσε το κύκλωμα εκβιασμών και παράνομων επιδοτήσεων στο Ρέθυμνο
- Global Sumud Flotilla: 9 Έλληνες ακτιβιστές απήχθησαν - Διάβημα του ΥΠΕΞ στο Ισραήλ και συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας
- Έρευνα «κόλαφος» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για υπεξαίρεση κονδυλίων στην Ελλάδα - Δύο δομές μεταναστών με 15πλάσιο κόστoς