Ελλάδα|17.10.2020 18:36
Θεσσαλονίκη: Φωτιά στη Μικροκώμη - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
NewsroomΦωτιά σε δασική έκταση στη Μικροκώμη του Δήμου Βόλβης, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη, ξέσπασε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου και εξακολουθεί να μαίνεται. Στην περιοχή επιχειρούν 16 οχήματα με 56 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, αποτελούμενες από 24 άτομα, δύο αεροσκάφη τύπου Καναντέρ και ένα ελικόπτερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δασική έκταση υπάρχουν δύσβατα σημεία και χαράδρες. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχτηκε την πρώτη κλήση για την πυρκαγιά στις 14:15.
Διαβάστε ακόμη
- «Φουρτούνες» στο Αιγαίο: Η Άγκυρα ανεβάζει τους τόνους με φόντο τη Ρόδο και το καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου
- Εφιάλτης δίχως τέλος στο Νεπάλ: Συναγερμός για υπερχείλιση της τεχνητής λίμνης- «Παγώνουν» οι διασώσεις, στους 472 οι νεκροί
- Έλενα Ακρίτα: Ένα ευρύτερο θεσμικό ερώτημα πίσω από την άρνηση της ΝΔ
- Ο Σφαγέας της Βοσνίας πέθανε με τον σταυρό στο χέρι: Η ειρωνεία της μοίρας για τον Σέρβο στρατηγό Ράτκο Μλάντιτς