Ελλάδα|29.12.2018 19:17
Πάτρα: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε αποθήκη
NewsroomΝεκρός εντοπίστηκε άνδρας το Σάββατο, μέσα σε αποθήκη που βρίσκεται σε παράδρομο της ΕΟ Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος των διοδίων στο Ρίο.
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας. Λίγο αργότερα έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Όμως, δεν μπορούσαν να του προσφέρουν βοήθεια.
Σύμφωνα με το patrastimes.gr, πιθανότατα πρόκειται για αλλοδαπό, περίπου 50 ετών, ενώ η πρώτη εικόνα της σορού αλλά και του σημείου που βρέθηκε παραπέμπει σε αιφνίδιο θάνατο. Ωστόσο, τα αίτια του θανάτου θα διαπιστωθούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Διαβάστε ακόμη
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα