Μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε Πέραμα, Πατήσια και Καλλιθέα
NewsroomΔεν ήταν μία ήρεμη αυτή της Τρίτης, καθώς είχαμε μπαράζ εμπρηστικών επιθέσεων σε οχήματα στις περιοχές Πέραμα, Πατήσια, και Καλλιθέα. Οι εμπρησμοί ξεκίνησαν στις 02:32 όταν άγνωστοι πυρπόλησαν τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα στη διασταύρωση των οδών Παπανδρέου και Ηρακλείου, στο Πέραμα. Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν τρεις Πυροσβέστες με ένα όχημα.
Λίγα λεπτά αργότερα, νέα εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στα Πατήσια, επί της οδού Νεϊγύ, όπου τυλίχτηκαν στις φλόγες άλλα δύο αυτοκίνητα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν έξι Πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Τέλος, στις 03:58, έγινε παρανάλωμα σταθμευμένο όχημα επί της οδού Δημοσθένους 69, στην Καλλιθέα. Μαζί με το όχημα κάηκαν και τρεις παρακείμενες μοτοσικλέτες. Η πυρκαγιά κατεσβέσθη από έξι Πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο με δύο οχήματα.
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
- Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»