Δίκη Χρυσής Αυγής - Παπαδάκης: Δεν πέρασε η προσπάθεια νομιμοποίησης του ναζισμού
Σοφία ΣπίγγουΔικαιωμένοι δηλώνουν οι δικηγόροι Πολιτικής Αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής, στο άκουσμα της οριστικής απόφασης. «Η 22α Οκτωβρίου του 2020 είναι ημέρα Δικαιοσύνης, είναι η μέρα που τελείωσε η δική μετά από 5,5 χρόνια και δύο ημέρες, και 465 συνεδριάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Παπαδάκης και συνέχισε: «Η απόφαση ήταν ανάλογη και δίκαιη σύμφωνα με τη βαρύτητα των αδικημάτων. Η προσπάθεια νομιμοποίησης του ναζισμού δεν πέρασε στην Ελλάδα γιατί το δικαστήριο αυτό, μαζί με το αντιναζιστικό κίνημα, έβαλε ταφόπλακα».
Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Θανάσης Καμπαγιάννης, που όμως ζήτησε και νομοθετική ρύθμιση: «Σήμερα δεν είναι μέρα που μπορούμε να πανηγυρίζουμε όψιμα. Είναι μέρα που εξακολουθούμε να ζητάμε δικαιοσύνη. Απέναντι στην οικογένεια Φύσσα είχαμε χρέος και θεωρούμε ότι το εκπληρώσαμε. Θα συμπορευθούμε και στο εφετείο για να υπερασπιστούμε αυτή την απόφαση. Τα θύματα ζητούν δικαιοσύνη και αποζημίωση. Θα πρέπει να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση για αυτούς».
- Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
- Πώς «διαβάζει» η κυβέρνηση το τοπίο και γιατί έρχονται νέα… γαλάζια ραντεβού
- Όπου φύγει φύγει οι εργαζόμενοι στο ΕΣΥ: Αδειάζουν τα νοσοκομεία - «Έχουμε εξοπλισμό, δεν έχουμε χέρια»
- Τριπλάσιοι φόροι στα ακίνητα από το 2027: Τι φέρνει το νέο Τέλος Τοπικής Ανάπτυξης