Ελλάδα|28.10.2018 11:32
Έβαλαν «λουκέτο» στο Frangelico
NewsroomΤα μεσάνυχτα του Σαββάτου (27/10), σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να σφραγιστεί και να παραμείνει κλειστό για 48 ώρες το κέντρο διασκέδασης της παραλιακής, με την ονομασία Frangelico.
Η ποινή της σφράγισης θα επιβληθεί από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, επειδή σε έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν είχαν εκδοθεί 12 αποδείξεις για σερβιρισμένα οινοπνευματώδη ποτά, καθώς και 45 αποδείξεις για πώληση λουλουδιών. Το κέντρο έκανε πρεμιέρα την Παρασκευή (26/10).
Διαβάστε ακόμη
- Τραγικός ο απολογισμός της σύγκρουσης ταχύπλοου με μετανάστες και σκάφους του Λιμενικού στη Χίο - 15 νεκροί και 25 τραυματίες, απέβαλαν δύο έγκυες
- Συγκοινωνίες Αθήνας: Νέοι συρμοί σε... δόσεις - Αναβαθμίσεις υφισταμένων για ανακούφιση του κορεσμένου συστήματος
- Συνταγματική αναθεώρηση: Γιατί δεν χάνεται η διαδικασία ακόμη κι αν η νέα Βουλή διαρκέσει μία μέρα
- Η γραμμή περί «χάους» που παράτησε ο Μητσοτάκης, ο «δίκοπος» αριθμός των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και τα θερμά λόγια που αντάλλαξαν Βενιζέλος και Στυλιανίδης