Ελλάδα|28.10.2020 18:19

Κορονοϊός: Νέο αρνητικό ρεκόρ - Μία «ανάσα» από τα 1.500 κρούσματα - Συσκέψεις για νέα μέτρα

Newsroom

Νέο αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού αναμένεται την Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, τα κρούσματα κορονοϊού έχουν αυξηθεί δραματικά. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη, ο κορονοϊός έχει ξεφύγει και όλα δείχνουν ότι η συμπρωτεύουσα δεν θα γλιτώσει το lockdown

Διαβάστε ΕΔΩ την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Οι πληροφορίες του ethnos.gr είναι απόλυτα επιβεβαιωμένες και γι' αυτό από την Πέμπτη αναμένονται συσκέψεις σε κυβερνητικό επίπεδο, προκειμένου να αποφασιστούν νέα μέτρα, ειδικά για τη Βόρεια Ελλάδα που βρίσκεται σε κόκκινο συναγερμό λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόλις στις 27 Οκτωβρίου, η Θεσσαλονίκη, όπου το πρόβλημα του κορονοϊού είναι τεράστιο, είχε 4 κρούσματα λιγότερα από την Αττική. Πιο συγκεκριμένα, η Αττική είχε την Τρίτη 295 κρούσματα έναντι 291 της Θεσσαλονίκης. 

Καθόλου τυχαίο, μάλιστα, δεν είναι το γεγονός ότι ο επικεφαλής λοιμωξιολόγος για την πανδημία του κορονοϊού στη χώρα μας, ο Σωτήρης Τσιόδρας, εμφανίστηκε στην ενημέρωση του ιού. Με το ύφος που τον έχει καθιερώσει, μίλησε απλά στους πολίτες, θέλοντας να τους περάσει το μήνυμα ότι πρέπει να προσέχουν γιατί ο κορονοϊός είναι επικίνδυνος.

κρούσματαΘεσσαλονίκηνέα μέτραΚορονοϊός