Ελλάδα|28.10.2018 09:44
Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία στη στρατιωτική παρέλαση
NewsroomΟι διαδηλωτές επέλεξαν την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου για να δηλώσουν την αντίθεσή τους στη συμφωνία Ελλάδας-Σκοπίων. Έτσι, δίνουν ραντεβού στις 11:00 το πρωί, στον Κήπο του Ήχου, απέναντι από το 8ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, στη νέα παραλία της Θεσσαλονίκης.
Όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωσή τους, σκοπός της συγκέντρωσης - διαμαρτυρίας «είναι να βροντοφωνάξουμε όλοι μαζί για την ελληνικότητα της Μακεδονίας».
Οι διοργανωτές σκοπεύουν μάλιστα να πραγματοποιήσουν πορεία αμέσως μετά την επίσημη λήξη της παρέλασης, με σημείο εκκίνησης το σημείο προσυγκέντρωσης και κατεύθυνση προς το Άγαλμα τους Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Διαβάστε ακόμη
- Απογευματινά χειρουργεία: Γιατί δεν πραγματοποιούνται στα δημόσια νοσοκομεία - Πόσες επεμβάσεις χάνονται από την πρωινή βάρδια
- Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη Μαρινέλλα - Οι άγνωστες πλευρές της γυναίκας που σημάδεψε το ελληνικό τραγούδι
- Η Τρίτη «στρώνει» το χαλί στην κακοκαιρία: Τις επόμενες ώρες «χαλάει» ο καιρός - Η πρόγνωση Μαρουσάκη
- Θρίλερ στου Ζωγράφου: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη - Η σφραγισμένη πόρτα και οι ισχυρισμοί του 54χρονου για τις δύο νεκρές