Ελλάδα|31.12.2018 17:30
Αλεξανδρούπολη: Έκρυβαν 10 πρόσφυγες στη... Mercedes
NewsroomΜέσα σε ένα πολυτελές Mercedes caravan έκρυβαν 10 πρόσφυγες δύο διακινητές οι οποίοι εντοπίστηκαν το πρωί της Κυριακής (31/12) στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Αλεξανδρούπολης.
Σύμφωνα με τις Aρχές οι δύο αλλοδαποί διακινητές, ηλικίας 20 και 19 ετών, συναντήθηκαν λίγη ώρα νωρίτερα με τους δέκα πρόσφυγες στην αγροτική περιοχή της Γεμιστής Έβρου επιβιβάζοντάς τους στο αυτοκίνητο.
Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξανδρούπολης, στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης, εντόπισαν τους δράστες να επιβαίνουν στο αυτοκίνητο και να μεταφέρουν με αυτό, παράνομα, δέκα πρόσφυγες.
Το αυτοκίνητο κατασχέθηκε και οι δύο συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;