Ελλάδα|09.11.2020 18:52

Live streaming: Η ενημέρωση του Νίκου Χαρδαλιά για τον κορονοϊό

Newsroom

Η επιδιομολογική κατάσταση στη χώρα μας λόγω του κορονοϊού επιβάλλει επιπλέον ενημέρωση από την Πολιτεία, για αυτό και από σήμερα, Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου, ξεκινά νέος κύκλος επικοινωνίας, καθώς αυξάνεται από δύο σε τρεις φορές την εβδομάδα. Σήμερα, Δευτέρα, στις 18:00 ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, ενημερώνει για τις εξελίξεις της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. 

Μαζί του θα είναι ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο Επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκας Μαγιορκίνης, και η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και του ΠΓΝ «Αττικόν» και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου. Η ενημέρωση του Νίκου Χαρδαλιά θα επαναλαμβάνεται και κάθε Παρασκευή.

Παράλληλα κάθε Τετάρτη, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, θα ενημερώνει για την κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ειδικά για αυτή την εβδομάδα, η ενημέρωση από τον υπουργό Υγείας θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, στο υπουργείο Υγείας.

lockdownκρούσματαΝίκος ΧαρδαλιάςΚορονοϊόςΒασίλης Κικίλιας