Ελλάδα
|
11.11.2020 13:34
Θεσσαλονίκη: Ασθενής με κορονοϊό βγήκε από το ΑΧΕΠΑ για να πάει στο κυλικείο
NewsroomΑσθενής που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό βγήκε από το ΑΧΕΠΑ και... έκανε βόλτες. O ασθενής προσήλθε για ακτινογραφία στο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισε να βγει για να πάει στο κυλικείο.
«Έκανα μοριακό τεστ και βγήκε θετικό. Γιατί είμαι έξω από το νοσοκομείο; Γιατί βγήκα να πάρω κάτι να φάω. Περιμένω τέσσερις ώρες και δεν μου έχουν πάρει στοιχεία. Κάνω διασπορά αλλά εσείς ξέρετε ότι αυτή τη στιγμή είμαι με 38,5 πυρετό, είμαι 12 μέρες με πυρετό και προσπαθώ να βρω μια άκρη;» είπε ο ασθενής μιλώντας στον Σκάι.
Το απόσπασμα στο 2:25 του βίντεο:
Διαβάστε ακόμη
- Οι τρεις γαλάζιοι πόλοι που συγκρούονται για τους αγρότες, η σύσκεψη υπό το Μητσοτάκη για να πάψει η κωλυσιεργία και οι φωνές στη σύσκεψη Τσιάρα και βουλευτών
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Η ώρα των απαντήσεων για τον «Φραπέ» – Στην Εξεταστική ο Γιώργος Ξυλούρης
- Οι δημοσκοπήσεις και το ενδεχόμενο νέου κόμματος Τσίπρα: Η «Ιθάκη» ως σημείο καμπής σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό
- Αναγκαστικό restart στο μετρό της Αθήνας: Νέοι συρμοί, αναβαθμίσεις και... καθυστερήσεις