Ελλάδα|01.01.2019 15:58
Κέρκυρα: Νεκρή γυναίκα σε σπίτι που τυλίχθηκε στις φλόγες
NewsroomΤραγικό θάνατο βρήκε μία 65χρονη γυναίκα στο Τεμπλόνι της Κέρκυρας, όταν το σπίτι της έπιασε φωτιά κι η ίδια δεν κατάφερε να βγει ζωντανή.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η πυρκαγιά φέρεται ότι οφείλεται σε διαρροή υγραερίου που είχε στο σπίτι της.
Η 65χρονη εντοπίστηκε νεκρή στην εσωτερική είσοδο του σπιτιού της από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κέρκυρας, που παρότι κινητοποιήθηκαν άμεσα, δε κατέστη δυνατό να σωθεί η άτυχη ηλικιωμένη. Στο σημείο επιχειρούσαν 14 πυροσβέστες, με έξι οχήματα.
Διαβάστε ακόμη
- Μυστήριο με τον αγνοούμενο Ισπανό στην Πύλο: «Καινούργιο σκάφος, ίσως η μητέρα μου να μην ήξερε να το χειρίζεται»
- Αυξήθηκαν στην Αυστραλία οι κάτω των 16 ετών που χρησιμοποιούν τα social media μετά την απαγόρευση
- Ντόλι Πάρτον: Η μάχη με τον καρκίνο, η τελευταία επιθυμία της για την κηδεία και το «αντίο» του Ντόναλτ Τραμπ
- Το δείπνο του θανάτου: 44χρονος σε αμόκ σκότωσε γονείς, γιαγιά, αδελφή και τέσσερα ανίψια και πυρπόλησε το σπίτι