Ελλάδα|15.11.2020 15:21
Ρέντη: Ελεύθερος ο αστυνομικός που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του
NewsroomEλεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός, που χθες το μεσημέρι στου Ρέντη πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τη σύζυγό του, 41 ετών, μέσα στο σπίτι τους, την ώρα που στον διπλανό χώρο βρισκόταν το 12χρονο παιδί τους.
Ο ένστολος οδηγήθηκε το πρωί στην εισαγγελία Πειραιά, ενώ για την υπόθεση αναμένεται να οριστεί τακτική δικάσιμος. Σύμφωνα με στοιχεία που προσκομίζονται στη δικογραφία, ο αστυνομικός επιχείρησε να ασφαλίσει το υπηρεσιακό του πιστόλι, αλλά αυτό εκπυρσοκρότησε, με αποτέλεσμα μία σφαίρα να τραυματίσει τη γυναίκα, η οποία λίγα λεπτά αργότερα υπέκυψε στο τραύμα της.
Διαβάστε ακόμη
- Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
- Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
- Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
- Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;