Κορονοϊός: Γιατί ο Νίκος Χαρδαλιάς δεν θα είναι στην ενημέρωση
Δήμητρα ΕυθυμιάδουΗ ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών του υπουργείου Υγείας, θα πραγματοποιηθεί στο υπουργείο Υγείας σήμερα, Δευτέρα 16 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, από την καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Βάνα Παπαευαγγέλου, και τον επίκουρο καθηγητή της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων, Γκίκα Μαγιορκίνη.
Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, δεν θα συμμετέχει στη σημερινή ενημέρωση λόγω έκτακτης τηλεδιάσκεψης εκείνη την ώρα με ομολόγους του της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο πλαίσιο λειτουργίας του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού (RescEU). Ο κ. Χαρδαλιάς θα συμμετέχει κανονικά στην ενημέρωση της Παρασκευής για τον κορονοϊό.
Στην ενημέρωση συμμετέχει και ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, προκειμένου να απαντά σε ερωτήματα που αφορούν στο σύστημα Υγείας.
- Από τον διχασμό στη συμφωνία: Πώς η Ευρώπη είπε τελικά «ναι» στην Ουκρανία και απέφυγε το φιάσκο
- Νίκος Παππάς: Ζητάω συγγνώμη, δεν γρονθοκόπησα κανέναν - Και τα καλύτερα παιδιά έχουν αδυναμίες
- «Είμαι ο Γιώργος ο αληθινός»: Χαμός από κόσμο στην πρεμιέρα του Μαζωνάκη, λίγο μετά τις καταγγελίες
- Αυτοί είναι οι τέσσερις φιναλίστ του μεγάλου τελικού του GNTM - Η ανακοίνωση της Ηλιάνας και οι ανατροπές