Ελλάδα|16.11.2020 16:38

Ο Έλληνας βασιλιάς του Tik Tok που βιοπορίζεται από τα βίντεό του

Newsroom

Περίπου 782.000 ακολούθους έχει ο Έλληνας βασιλιάς του Tik Tok, Rafael Kas, κατά κόσμον Ραφαήλ Καρυωτάκης. Μία ενασχόληση ιδιαίτερα επικερδής, αφού τυγχάνει να βγάζει ακόμα και περισσότερα από 2.500 – 3.000 ευρώ το μήνα κι έτσι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι άλλο για να βιοποριστεί.

Ο Ραφαήλ Καρυωτάκης, όπως είπε σε τηλεοπτική εκπομπή, ξεκίνησε για την πλάκα του πριν από δύο χρόνια να ασχολείται με την άνοδο μικρών βίντεο στο Tik Tok, είδε ότι πηγαίνει καλά και ότι βγάζει πολύ ικανοποιητικά χρήματα και από τότε το έχει ως μοναδική του απασχόληση. Βέβαια, επένδυσε και εκείνος κάποια χρήματα για την αγορά καμερών, τη δημιουργία μικρού στούντιο κ.λπ. Όπως λέει, μάλιστα, με… κρυφό καμάρι, οι ακόλουθοί του προτιμούν τα βίντεο, στα οποία εμφανίζεται ημίγυμνος.

Το Tik Tok γνωρίζει μεγάλη άνοδο στην εποχή της καραντίνας. Συνήθως ο Ραφαήλ γυρίζει τα βιντεάκια μόνος του, ωστόσο, κάποιες φορές τον βοηθούν και οι φίλοι του κρατώντας την κάμερα. Όπως λέει, χρειάζεται αρκετή ώρα, για να γυρίσει ένα βίντεο καλής ποιότητας. Ο Ραφαήλ πολλές φορές συνεργάζεται και με άλλους Tik Tokers του εξωτερικού, με τους οποίους, μάλιστα, ανταλλάσσουν και δουλειές.


βίντεοTik Tok