Δήμαρχοι Κεντρικής Μακεδονίας: Δωρεά 100.000 ευρώ σε 4 νοσοκομεία
NewsroomΥγειονομικό υλικό και ιατρικό εξοπλισμού, ύψους 100.000 ευρώ, προκειμένου να ενισχυθούν τα τέσσερα μεγάλα δημόσια Νοσοκομεία αναφοράς covid της Θεσσαλονίκης, στα οποία έχουν οργανωθεί και λειτουργούν ειδικές πτέρυγες για την νοσηλεία ασθενών προσβεβλημένων από τον κορονοϊό, δωρίζει το διοικητικό συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας.
Παράλληλα, η ΠΕΔΚΜ πήρε την απόφαση να ενισχύσει στο μέλλον και άλλα δημόσια νοσοκομειακά ιδρύματα, αφού η μάχη με τον κορονοϊό δεν θα τελειώσει σύντομα.
«Η ΠΕΔΚΜ στηρίζει έμπρακτα το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τα μεγάλα δημόσια νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης που αυτήν την περίοδο δοκιμάζονται πολύ σκληρά. Βοηθάμε με κάθε τρόπο, συμβάλλοντας στη μεγάλη εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας» επισήμανε ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης.
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη από τη ΔΕΘ: Τα διλήμματα της κάλπης, το αφήγημα σταθερότητας και τα πυρά στην αντιπολίτευση
- Στο μικροσκόπιο τα αίτια της συντριβής του Phantom - Πώς έγινε η τραγωδία στην Τανάγρα
- Ο Ιβάν Σαββίδης δεν φεύγει, δεν κάνει πίσω, προχωρά μόνο μπροστά
- «Είμαι εκνευρισμένη»: Η σύζυγος του Ελ Τσάπο τα βάζει με το TikTok μετά την αναστολή του λογαριασμού της