Ελλάδα|20.11.2020 15:45
Γηροκομείο Αθηνών: 16 χρόνια κάθειρξη στον πρώην πρόεδρο του ιδρύματος
NewsroomΤο δρόμο για τη φυλακή θα πάρει ο πρώην πρόεδρος του Γηροκομείου Αθηνών, ο οποίος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας για κακοδιαχείριση των οικονομικών του Γηροκομείου. Ο πρώην πρόεδρος καταδικάστηκε σε κάθειρξη16 ετών και 6 μηνών, ποινή του όμως δεν έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα.
Ενοχοι κρίθηκαν για τα ίδια αδικήματα οι άλλοι δύο συγκατηγορούμενοί του, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε ποινές κάθειρξη 13 και 9 ετών αντίστοιχα.
Ωστόσο, για τους δύο συγκεκριμένους κατηγορούμενους, οι οποίοι ήταν πρώην μέλη του Δ.Σ αποφασίστηκε η ποινή τους να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, γεγονός που σημαίνει ότι μέχρι να κριθεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό παραμένουν ελεύθεροι.
Διαβάστε ακόμη
- Σάρωσε την Κρήτη η κακοκαιρία: Ένας νεκρός, βιβλική καταστροφή και φόβοι για νέο κύμα - «Έβρεξε όσο σε έναν χρόνο στην Αθήνα»
- Πόσο ασφαλείς είναι οι επιβάτες μιας πτήσης αν ο πιλότος γίνει βίαιος; Τα ερωτήματα μετά τη Flydubai
- Γάζα: Νέες δορυφορικές εικόνες αποκαλύπτουν την ολική καταστροφή - Στον «αέρα» 2,1 εκατ. εκτοπισμένοι
- Τι πήγε στραβά με την εκτέλεση της Κρίστα Πάικ; Τα κενά στο πρωτόκολλο - «Δεν έχουμε δει κάτι παρόμοιο»