Ελλάδα|02.01.2019 13:01

Θεσσαλονίκη: Πώς έχασε τη ζωή του ο 14χρονος πέφτοντας από την ταράτσα (vid)

Newsroom

Στον θρήνο έχει βυθιστεί η Θεσσαλονίκη από τον θάνατο του 14χρονου, ο οποίος την ώρα της αλλαγής του χρόνου, έπεσε από την ταράτσα της τετραώροφης πολυκατοικίας, στην προσπάθειά του να βγάλει φωτογραφία τα βεγγαλικά που δημιουργούσαν εντυπωσιακό θέαμα στον ουρανό.

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η γυάλινη επιφάνεια που πάτησε το βράδυ ο ανήλικος, υποχώρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα από την πτώση στον φωταγωγό.

Ο Θοδωρής μαζί με τον πατέρα του, τη γιαγιά του και τον μικρότερο αδερφό του είχαν κληθεί από τη θεία του να περάσουν μαζί της την αλλαγή του χρόνου. Κανείς δεν φανταζόταν ότι η υποδοχή του 2019 θα ήταν η τραγικότερη στιγμή της ζωής τους.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο 14χρονος, μαζί με την οικογένειά  βρισκόταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι της θείας του, η οποία τους είχε καλέσει για να γιορτάσουν έλευση του νέου έτους.

Όσοι γνώριζαν τον 14χρονο μιλούν με τα καλύτερα λόγια γι’ αυτόν. «Ήταν ένα χρυσό παιδί. Πάντα πρόθυμο να βοηθήσει τους άλλους. Ποτέ δεν δημιουργούσε προβλήματα. Χαμογελούσε συνέχεια και ήταν γεμάτος ζωντάνια», δήλωσε στο thestival.gr στέλεχος της κατασκήνωσης, στην οποία πήγαινε ο Θοδωρής τα καλοκαίρια.

«Η ζωή είναι μια περιπέτεια». Αυτή ήταν η φράση που συνόδευε την selfie του 14χρονου στην τελευταία ανάρτηση που έκανε στο Instagram πριν από λίγες ημέρες. Είχε επισκεφθεί τα Μετέωρα και φαινόταν εντυπωσιασμένος από το μαγευτικό τοπίο.

πολυκατοικίαθάνατοςΘεσσαλονίκη