Ελλάδα|21.11.2020 12:05

Μπογδάνος για το πάρτι του Βερβεσού με 10 άτομα και σαμπάνια: Αποστροφή!

Newsroom

Εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού και lockdown ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Δημήτρης Βερβεσός, έκανε συγκέντρωση για τα γενέθλιά του. Οπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες που ανέβασε στο Twitter του ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στο γραφείο του Δημήτρη Βερβεσού στον ΔΣΑ συγκεντρώθηκαν κάποιοι φίλοι του και γιόρτασαν τα γενέθλια του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου. 

Μάλιστα άνοιξαν και σαμπάνια για να γιορτάσουν το γεγονός. «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ήταν μερικές από τις αναρτήσεις που έκαναν οι φίλοι του. Πάντως, όπως προκύπτει από τις φωτογραφίες, ο μόνος που φορούσε μάσκα ήταν ο Δημήτρης Βερβεσός.

Μπογδάνος: Αποστροφή!

Τη συγκέντρωση για τα γενέθλια του προέδρου του ΔΣΑ σχολίασε στο twitter ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος γράφοντας: «Εφόσον δεν πρόκειται για μια χονδροειδή φάρσα, ο πρόεδρος ΔΣΑ Δημήτρης Βερβεσός και καμιά δεκαριά φίλοι του κάνουν απόψε πάρτυ με σαμπάνιες στο γραφείο του. Μάσκα φορά μόνο ο ίδιος. «Ήταν όλοι εδώ» και «Γιορτάζουμε τον γιγάντα μας», ανέβασαν πριν λίγο στο instagram. Αποστροφή!».

T

Δικηγορικός Σύλλογος ΑθηνώνΔημήτρης ΒερβεσόςΚωνσταντίνος ΜπογδάνοςΚορονοϊός