Ελλάδα|02.01.2019 14:07

Παραδόθηκε ο δράστης για τη δολοφονία του 20χρονου την Πρωτοχρονιά

Newsroom

Παραδόθηκε στις Αρχές ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο του Πειραιά, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. 

Πρόκειται για έναν 34χρονο από τον Άγιο Δομίνικο, σεσημασμένο για ναρκωτικά και κλοπές.

Ο δράστης, πατέρας δύο παιδιών, ισχυρίστηκε πως λίγο νωρίτερα είχε δεχτεί επίθεση από το θύμα μέσα στο νυχτερινό κέντρο.

Ο διαπληκτισμός τους συνεχίστηκε, όπως είπε, και έξω από το κατάστημα.

«Έφαγε σφαίρα για να με σώσει»

Στοιχεία που ξετυλίγουν το κουβάρι της δολοφονίας του 20χρονου έξω από κέντρο διασκέδασης στον Πειραιά, τις πρώτες πρωινές ώρες της Πρωτοχρονιάς, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η φίλη του θύματος, συγκλονίζει με την μαρτυρία της. «Ήμασταν έξω από το μαγαζί, δεν μπήκαμε ποτέ μέσα. Βγήκε ο άλλος και δεν κατάλαβα πώς, άρχισαν να σπρώχνονται με τον Ηλία. Τότε άρχισε ο τσακωμός, του άνοιξε ο Ηλίας τα μούτρα και μπήκαμε στη μέση εγώ και η φίλη μου να τους χωρίσουμε. Δεν βγήκε κανείς από το μαγαζί. Και την ώρα που τον παίρνω για να φύγουμε, εκείνη την ώρα γυρνάω για να δω αν είναι το ζευγάρι πίσω μου και βγάζει το όπλο και ρίχνει. Ο Ηλίας με έσπρωξε για να με σώσει κι έφαγε εκείνος τη σφαίρα», λέει η νεαρή.

Σύμφωνα με άλλη μαρτυρία, φίλου του θύτη: «Αυτή η γυναίκα (σ.σ.: η φίλη του 20χρονου θανόντα) είναι η πέτρα του σκανδάλου. Αυτή η γυναίκα είναι υπαίτια για όλα. Αυτή χόρευε με τον αδερφό του δράστη με προκλητικό τρόπο πριν από λίγες εβδομάδες. Το παλικάρι (σ.σ.: ο θανών) μάλλον τον μπέρδεψε (σ.σ.: τον θύτη) με τον δίδυμο αδελφό του και γι' αυτό του επιτέθηκε.

Το παλικάρι αυτό που ήρθε εδώ (σ.σ.: το θύμα) είχε μια κοπέλα Λατίνα. Εδώ είναι ένα μαγαζί που έρχονται όλοι οι Λατίνοι. Η κοπέλα είχε σχέση με το θύμα 10-15 μέρες. Η Λατίνα λοιπόν, χόρευε με τον αδερφό του δράστη και γι αυτό το θύμα τον μπέρδεψε» είπε ο φίλος του δολοφόνου, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο θανών του επιτέθηκε για να του «ζητήσει τα ρέστα» που χόρευε με την κοπέλα του.

Συνεχίζοντας, ο μάρτυρας-φίλος του θύτη πρόσθεσε: «Το θύμα τσακωνόταν με την κοπέλα κι εκείνη την ώρα βγήκε το άλλο το παλικάρι (σ.σ.: ο θύτης) και τότε (σ.σ.: το θύμα) τον έπιασε (σ.σ.: τον θύτη), του είπε "είσαι μάγκας εσύ;" και του έριξε μια κουτουλιά. Συνέχισε να τον χτυπάει, ο (θύτης) του έλεγε "γιατί με χτυπάς τι σου έκανα;", ενώ στη συνέχεια βγήκε και η γυναίκα του σαστισμένη και ρωτούσε "γιατί τον χτυπάς;". Ηταν σε αυτοάμυνα (σ.σ.: ο θύτης), ήταν η κακιά στιγμή...»

Ακόμη, ο φίλος του καταζητούμενου νεαρού, είπε ότι «έχει παραδοθεί ήδη στις Αρχές ο δράστης. Πήγε στην Ασφάλεια Πειραιά με τον δικηγόρο του για να παραδοθεί». Ωστόσο, η παραπάνω πληροφορία, δεν έχει επιβεβαιωθεί από την αστυνομία.

δολοφονία Πειραιά