Ελλάδα|21.11.2020 14:39
Κορονοϊός: Ξεκίνησε η επίταξη στη Θεσσαλονίκη - Εκκενώνεται ιδιωτική κλινική
NewsroomΤο πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε η μεταφορά ασθενών από τη μια εκ των δύο ιδιωτικών κλινικών που επιτάχθηκαν από το υπουργείο Υγείας στη Θεσσαλονίκη, ώστε να αποσυμφορηθούν τα νοσοκομεία της πόλης τα οποία πιέζονται ασφυκτικά λόγω των αυξανόμενων περιστατικών κορονοϊού.
Ασθενοφόρα φτάνουν το ένα μετά το άλλο ούτως ώστε να μεταφερθούν οι 50 ασθενείς από την Γενική Κλινική «Λυσίμαχος Σαραφιανός», σύμφωνα με δημοσίευμα του grtimes.gr. Κάποιοι μεταφέρονται σε ιδιωτικές κλινικές κάποιοι στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Τη Δευτέρα αναμένονται οι πρώτες εισαγωγές ασθενών με κορoνοϊό στην κλινική ενώ το προσωπικό θα ξεκινήσει εκπαίδευση για την αντιμετώπιση περιστατικών Covid.
Διαβάστε ακόμη
- Νεκρό βρέφος στην Κυψέλη: Οι ομοιότητες με δύο καταγγελίες από το 2020 - Τι λέει το «Χαμόγελο του Παιδιού»
- Νέα προβλήματα στην τηλεματική του ΟΑΣΑ - Ξανά στο σκοτάδι πολλές στάσεις
- «Προσπαθήσαμε»: Φεύγει από τη Φουρνά η πολύτεκνη οικογένεια που είχε μετακομίσει για να ξαναδώσει ζωή στο χωριό
- Άνοιξε η ψηφοφορία για το νέο ευρώ - Το διπλό ελληνικό ενδιαφέρον