Νέα προθεσμία ζήτησε ο τζιχαντιστής του Ελαιώνα - Απολογείται την Τρίτη
Σοφία ΦασουλάκηΠροθεσμία ζήτησε και πήρε για να απολογηθεί ο 27χρονος από τη Συρία, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει ότι ανήκε στον ISIS.
Ο κατηγορούμενος δεν είχε συνήγορο και γι' αυτό το λόγο ζήτησε νέα προθεσμία, προκειμένου να διοριστεί αυτεπαγγέλτως δικηγόρος για να παραστεί στην απολογία του. Ο νεαρός άνδρας έφτασε ενώπιον των Αρχών έπειτα από επεισόδιο με άλλους αλλοδαπούς στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας του Ελαιώνα και φέρεται να ομολόγησε ότι είναι ο άνδρας που έχει καταγραφεί σε βίντεο να συμμετέχει σε μία ομαδική δολοφονία τεσσάρων ομήρων από μαχητές του ισλαμικού κράτους το 2014.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος τζιχαντιστής υποστήριξε ότι αποχώρησε από τις τάξεις του ISIS το 2018, οπότε και ταξίδεψε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγο και τα πέντε παιδιά τους. Πρώτος σταθμός στη χώρα ήταν η Λέσβος, όπου είχε υποβάλει αίτημα ασύλου ως διωκόμενος από τη Συρία. Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του δίωξη για δύο κακουργήματα, αυτά της ένταξης σε τρομοκρατική οργάνωση και της συνδρομής σε ανθρωποκτονία από δόλο ως τρομοκρατική πράξη.
- Ινδία: 21χρονος φοιτητής καθάρισε μόνος του τον μολυσμένο ποταμό Ατζνάρ και κέρδισε διεθνή αναγνώριση
- Σοκαριστικό βίντεο: Σφοδρή σύγκρουση με Lamborghini που έτρεχε με 200 χλμ - Νεκροί πατέρας και γιος
- Πέθανε σε ηλικία 70 ετών ο κινηματογραφικός παραγωγός, Θάνος Λαμπρόπουλος - Η σημαντική διαδρομή του στον ελληνικό κινηματογράφο
- Τανάγρα: Το σενάριο της αιφνίδιας βλάβης στο μικροσκόπιο - Βίντεο από την πρόβα του Phantom πριν τη συντριβή