Ελλάδα|25.11.2020 22:47

Δημήτρης Βερβεσός: Κριτική για το κορονοπάρτι γεννεθλίων - Δεν τέθηκε θέμα παραίτησης από τον ΔΣΑ

Newsroom

Το κορονο-πάρτι του Δημήτρη Βερβεσού εν μέσω lockdown, συζητήθηκε στη σημερινή (25/11) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Κατά τις εργασίες του διοικητικού συμβουλίου, ο κ. Βερβεσός ανέφερε ότι αρκείται στη δήλωση-ανάρτηση που έκανε στο Facebook και δεν θέλει να προσθέσει κάτι άλλο, καθώς είναι εμπλεκόμενος.

Όπως είναι γνωστό, από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών έχει διαταχθεί για το εν λόγω περιστατικό προκαταρκτική έρευνα, ενώ από τον πρόεδρο των πειθαρχικών συμβουλίων του ΔΣΑ έχει κινηθεί η πειθαρχική διαδικασία - και η πειθαρχική έρευνα ανατέθηκε σε μέλος του πειθαρχικού. 

Πάντως μέχρι στιγμής θέμα παραίτησης του κ. Βερβεσού δεν έχει τεθεί από κανένα μέλος του Δ.Σ. του ΔΣΑ. Ωστόσο ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δημήτρης Αναστασόπουλος, επισήμανε ότι πρέπει αφενός να υπάρξει παραίτηση από νοοτροπίες και λογικές που έχουν φέρει κατ΄ επανάληψη το δικηγορικό σώμα σε δύσκολη θέση και αφετέρου να υπάρξουν προστάσεις για μια θεσμική θωράκιση του κύρους του Δ.Σ. και του θεσμού του προέδρου του ΔΣΑ.

Ακόμη, έντονη κριτική άσκησε ο Θανάσης Καμπαγιάννης, που είχε κατέβει στις εκλογές με το συνδυασμό «Εναλλακτική Παρέμβαση- Δικηγορική Ανατροπή». 

πάρτιΚορονοϊόςΔικηγορικός Σύλλογος ΑθηνώνΔημήτρης Βερβεσός