Ελλάδα|02.01.2019 21:14
Καιρός: Σε «λευκό» κλοιό από την Πέμπτη η Φθιώτιδα
NewsroomΣε «λευκό κλοιό» αναμένεται να τεθεί από την Πέμπτη η Φθιώτιδα, καθώς οι πρώτες νυφάδες χιονιού θα πέσουν στα βόρεια προάστια της Λαμίας, ενώ από αργά το απόγευμα θα αρχίσει να το στρώνει στο κέντρο της πόλης.
Την Παρασκευή θα υπάρξει νέος γύρος χιονοπτώσεων καθώς σύμφωνα με εκτιμήσεις θα αφήσει περίπου 20 εκατοστά πρόσθετο χιόνι.
Παράλληλα όπως αναφέρει το LamiaReport.gr, πολλά ορεινά χωριά της δυτικής Φθιώτιδας «θάφτηκαν» στο χιόνι, αφού το ύψος έφτασε από 70 εκ. μέχρι και ένα μέτρο. Ακόμη από νωρίς το πρωί της Τετάρτης βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείριση από την Πολιτική Προστασία για να φτάσουν τα μηχανήματα σε χωριά που είναι αποκλεισμένα από το χιόνι.
Διαβάστε ακόμη
- Μετεκλογικός «σεισμός» στις ΗΠΑ: Μπορούν οι Δημοκρατικοί να μπλοκάρουν τον πόλεμο με το Ιράν και τους δασμούς του Τραμπ;
- Ο Μητσοτάκης στα χωράφια του Σαμαρά, οι τρεις Κυριακές των εκλογών και ο πήχης του Γεραπετρίτη
- Τι περιμένει η κυβέρνηση μετά τις ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ και το «μπλε κύμα»
- «Βάλτε τα λεφτά να τελειώνουμε»: Νέοι διάλογοι του ιδρυτής της ΜΚΟ «Παιδική Χαρά» - Σήμερα η απολογία