Ελλάδα|01.12.2020 09:14
Κορονοϊός - Εξαδάκτυλος: Να υποχωρήσουν οι αριθμοί για να γίνει άρση των μέτρων
NewsroomΤην ανάγκη να μειωθούν οι «σκληροί» αριθμοί πριν γίνει η άρση των μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού ανέδειξε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» και το OPEN TV.
«Πρέπει να δούμε τους σκληρούς αριθμούς να υποχωρούν πριν από την άρση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Εξαδάκτυλος. Ο πρόεδρος του ΠΙΣ τόνισε πως πρέπει να υποχωρήσει ο αριθμός των διασωληνωμένων και συμπλήρωσε: «Όλοι οι δείκτες πρέπει να μειωθούν για να ανοίξει η χώρα... Πρέπει να αποσυμφορηθούν οι ΜΕΘ αλλά και οι απλές κλίνες».
Διαβάστε ακόμη
- Μία ανάσα πριν τη συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν: Τι προβλέπεται για Στενά του Ορμούζ και πυρηνικά
- Γιατί η κυβέρνηση μιλά για μία κάλπη και ξορκίζει τη χαλαρή ψήφο
- Εκλογές στην Κύπρο: Προεκλογική περίοδος με πόλωση, παιχνίδι εντυπώσεων και... τεχνητή νοημοσύνη
- «Να πάρει τα τσουκαλάκια του και να φύγει» - Πώς η Ελλάδα αποποιήθηκε κακήν κακώς τον αμύθητης αξίας Θησαυρό του Πριάμου