Ελλάδα|02.12.2020 16:22
Κορονοϊός: Δεύτερος αστυνομικός νεκρός από τον ιό στην Πέλλα
NewsroomΤη μάχη με τον κορονοϊό έχασε ένας αστυνομικός από την Πέλλα. Πρόκειται για έναν 52χρονο πατέρα ενός παιδιού, που υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας. Νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ κι έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό βυθίζοντας στο πένθος οικείους και συναδέλφους.
Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό αστυνομικό μέσα σε λίγες ώρες. Ο πρώτος νεκρός ήταν ο 50χρονος που έφυγε χθες Τρίτη από τη ζωή στην Κομοτηνή. Ο αστυνομικός νοσηλευόταν επί 10 ημέρες στη ΜΕΘ δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Ο 50χρονος ήταν παντρεμένος και είχε δύο ανήλικα παιδιά. Υπηρετούσε στο Τμήμα Σαπών στην Κομοτηνή.
Διαβάστε ακόμη
- Ώρα αποφάσεων για τους αγρότες - Τι θα κάνει η κυβέρνηση
- Το κρίσιμο πρώτο εξάμηνο του 2026: Τι θα γίνει σε ελληνοτουρκικά και Ανατολική Μεσόγειο
- Όλο και πιο ακριβά τα φάρμακα: Στο 1 δις ευρώ θα φτάσει η συμμετοχή των ασθενών έως το 2028 – Τι έδειξε μελέτη
- Το στραβοπάτημα της κυβέρνησης στους αγρότες, ο Μυλωνάκης που υποφέρει από αμνησία και ο ευρωβουλευτής Παππάς που γρονθοκόπησε δημοσιογράφο