Ελλάδα|03.12.2020 09:56
Αργολίδα: Νεκρά δύο αδέρφια από φωτιά στο διαμέρισμά τους
NewsroomΤραγική ήταν η έκβαση της φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα σε μονοκατοικία σε χωριό της Αργολίδας. Η φωτιά εκδηλώθηκε, υπό άγνωστες συνθήκες, σε κατοικία στην κοινότητα Δίδυμα της Αργολίδας, όπου διέμεναν τρία αδέλφια. Πρόκειται για δυο άνδρες ηλικίας 55 και 58 ετών και μια 48χρονη.
Στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, από το Ναύπλιο και το Κρανίδι, όμως όταν μπήκαν στο σπίτι διαπίστωσαν ότι οι δυο άνδρες ήταν νεκροί. Η 48χρονη αδελφή τους σώθηκε. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν εξακριβωθεί τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς και γι' αυτό ξεκίνησε έρευνα από το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.
To tweet της Πυροσβεστικής για τη φωτιά στην Αργολίδα:
Διαβάστε ακόμη
- «Τρύπα στο νερό» το πρόγραμμα μετεγκατάστασης με επιδότηση 10.000 ευρώ - Τι λένε δήμαρχοι στο ethnos.gr
- Ξεμπλοκάρει η μεταφορά συντελεστή δόμησης - Οι πρώτες 194 Ζώνες Υποδοχής Συντελεστή σε 50 δημοτικές ενότητες
- Οι φίλοι της Γκιλφόιλ που μπαίνουν στο μικροσκόπιο, ο γρίφος Καραμανλή που ενοχλεί το Μαξίμου και οι «Παπανδρεϊκοί» που στηρίζουν Σαμαρά
- Σκληρό μπρα ντε φερ στις Βρυξέλλες: «Φειδωλοί» vs «φίλων της συνοχής» - Τι ζητά η Αθήνα