Ζακυνθινός: Υπήρξε παρέμβαση στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων εκ των... έξω
NewsroomO διακεκριμένος καθηγητής, Σπύρος Ζακυνθινός, που αποχώρησε από την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων μίλησε αποκλειστικά στο OPEN TV και κατήγγειλε παρεμβάσεις εκ των... έξω: «Υπήρχαν πράγματα και καταστάσεις στην επιτροπή που εμένα τουλάχιστον δεν μου άρεσαν και που κατάλαβα ότι υπάρχει μια επίδραση εκ των... έξω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ζακυνθινός στη Μαριάννα Γεωργαντή, προσθέτοντας: «Θα μπορούσαμε να έχουμε προλάβει το lockdown. Υπήρχε ένας εφησυχασμός και όχι επαρκής προστασία. Το lockdown είναι μια πράξη απελπισίας».
Ο κ. Ζακυνθινός τόνισε ωστόσο ότι ο ΕΟΔΥ δεν κρύβει στοιχεία, μπορεί όμως όπως λέει να έχουν γίνει αμέλειες. «Δεν πιστεύω ότι ο ΕΟΔΥ έχει διπλά βιβλία», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζακυνθινός, αναφέροντας, ωστόσο, ότι θα έπρεπε να γίνονται τεστ σε όλους όσοι έμπαιναν στη χώρα μας γιατί «ο κορονοϊός κάπως μπήκε στη χώρα, κάποιοι τον έφεραν».
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν απειλεί με «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Στρατιωτικές δυνάμεις στην περιοχή αναπτύσσουν οι ΗΠΑ
- Το χρονικό της φονικής κακοκαιρίας: Δύο φάσεις βροχής και καταιγίδων που «βύθισαν» τη Γλυφάδα
- Αδιανόητο περιστατικό στα Βριλήσσια: Άνδρας παρέσυρε υπάλληλο των ΕΛΤΑ με το αυτοκίνητο για.. ένα δέμα
- Ποιος θυμάται την ηρωίδα της Σκιάθου που ρίσκαρε τη ζωή της, προδόθηκε, βασανίστηκε, τιμήθηκε από ξένους και πέθανε πάμπτωχη και ξεχασμένη;