Ελλάδα|06.12.2020 11:43

Γρηγορόπουλος: Οι σταθμοί του μετρό που είναι κλειστοί με εντολή της ΕΛ.ΑΣ.

Newsroom

Κλειστοί είναι από τις 8 το πρωί, οι σταθμοί "Ομόνοια", "Πανεπιστήμιο", "Σύνταγμα", "Ακρόπολη", "Μοναστηράκι", "Βικτώρια" και "Σεπόλια" στις γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, λόγω της 12ης επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Με εντολή της ΕΛ.ΑΣ. έκλεισαν στις 11π.μ. και οι σταθμοί του μετρό "Αττική" , "Ευαγγελισμός" και "Μ. Μουσικής". Οι συρμοί διέρχονται από τους σταθμούς, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται στάσεις. Κανονικά λειτουργεί το Τραμ.

Υπενθυμίζεται ότι εκδόθηκε η απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας για την απαγόρευση των συναθροίσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στις 6 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με την οποία «απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 05:00 ώρα έως και την 24:00 ώρα της 6ης Δεκεμβρίου 2020». 

Αναλυτικότερα, η διαταγή αναφέρει: «Λόγω των επιτακτικών αναγκών αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού COVID-19, με Απόφαση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, απαγορεύονται σε όλη την επικράτεια, όλες οι δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις, στις οποίες συμμετέχουν (4) ή περισσότερα άτομα, από 05:00 ώρα έως και την 24:00 ώρα της 6ης Δεκεμβρίου 2020.

ΕΛ.ΑΣ.μετρόΑλέξανδρος ΓρηγορόπουλοςΓρηγορόπουλος επέτειοςαπαγόρευση συναθροίσεων