Ελλάδα|06.12.2020 22:02

Γρηγορόπουλος: Μόνο 5 σταθμοί του μετρό πλέον κλειστοί

Newsroom

Με εντολή της Αστυνομίας άνοιξαν όλοι οι σταθμοί του μετρό εκτός από τους: Ομόνοια, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Μοναστηράκι και Βικτώρια, ενώ άνοιξε και ο σταθμός Ακρόπολη. Επίσης τα δρομολόγια του τραμ γίνονται πλέον στο τμήμα από Βούλα έως Λ. Βουλιαγμένης.

Υπενθυμίζεται ότι από το πρωί είχε προκληθεί μεγάλη αναστάτωση καθώς λόγω της επετείου από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, είχε αποφασιστεί από την Αστυνομία να μείνουν εκτός λειτουργίας από τις 8 το πρωί, οι σταθμοί "Ομόνοια", "Πανεπιστήμιο", "Σύνταγμα", "Ακρόπολη", "Μοναστηράκι", "Βικτώρια" και "Σεπόλια" στις γραμμές 1,2 και 3 του Μετρό και από τις 11π.μ. οι σταθμοί του μετρό "Αττική" , "Ευαγγελισμός" και "Μ. Μουσικής". Οι συρμοί διέρχονταν από τους σταθμούς, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται στάσεις.

Με νέα εντολή της Αστυνομίας έκλεισαν και οι σταθμοί Μεταξουργείο, Αμπελόκηποι, Πανόρμου, Συγγρού-Φιξ, Νέος Κόσμος, Δάφνη, Αιγάλεω, Ελαιώνας και Κεραμεικός. Επίσης με την ίδια εντολή της Αστυνομίας έκλεισαν και οι σταθμοί Κάτω Πατήσια, Αγ.Νικόλαος, Θησείο, Πετράλωνα και Καλλιθέα της γραμμής 1. Με εντολή της Αστυνομίας διεκόπησαν και τα δρομολόγια του Τραμ από τη στάση Αιγαίο στη Ν. Σμύρνη έως το Σύνταγμα

μετρόΑλέξανδρος ΓρηγορόπουλοςΤραμδρομολόγιασταθμοί