Ελλάδα|07.12.2020 14:05

Γρηγορόπουλος: Σε επιφυλακή για δεύτερη ημέρα η ΕΛ.ΑΣ. - Κάλεσμα για συγκέντρωση

Newsroom

Σε κινητοποιήση θέτει την ΕΛ.ΑΣ. για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, νέο κάλεσμα για συγκέντρωση στο μνημείο για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, το οποίο δημοσιοποιήθηκε πριν λίγη ώρα με σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Το κάλεσμα αφορά σε συγκέντρωση σήμερα στις 17:00, στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου.

Μεγάλος αριθμός αστυνομικών παραμένει στην ευρύτερη περιοχή, καθώς είναι πιθανό άτομα να προσπαθήσουν και πάλι να προσεγγίσουν το μνημείο στη συμβολή των οδών Τζαβέλα και Μεσολογγίου. Τα μέτρα δεν θα θυμίζουν την τεράστια κινητοποίηση της επετείου, αλλά όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ολόκληρη η περιοχή του κέντρου θα βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση, ενώ είναι πολύ πιθανό να δούμε και εικόνες όπως οι χθεσινές, με διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται σταθερά στους δρόμους που περικλείουν το μνημείο αλλά και την πλατεία Εξαρχείων.

Σε στάση αναμονής

Το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ., τα drone αλλά και τα οχήματα ρίψης νερού θα βρίσκονται stand by και όχι σε εμφανή σημεία καθώς οι Αρχές βρίσκονται σε στάση αναμονής για την πορεία των εξελίξεων σήμερα - μία μέρα μετά τη 12η Επέτειο από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Γρηγορόπουλος επέτειοςσυγκέντρωσηΕΛ.ΑΣ.Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος