Σοβαρό τροχαίο με δύο τραυματίες στον Κηφισό - Ι.Χ. έριξε στο αντίθετο ρεύμα κολώνα της ΔΕΗ
NewsroomΣοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος του Αιγάλεω. Ενα τζιπ, το οποίο κατευθυνόταν προς τον Πειραιά εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε στην ενδιάμεση νησίδα με κολώνα ηλεκτροφωτισμού, η οποία και ως αποτέλεσμα κατέρρευσε στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Κηφισού.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν. Πρόκειται για τον οδηγό του αυτοκινήτου και τον οδηγό μιας μοτοσυκλέτας, η οποία κινούταν στο αντίθετο ρεύμα της Εθνικής Οδού και προσέκρουσε στην κολώνα ηλεκτροφωτισμού.
Ο οδηγός της μοτοσυκλέτας, ο οποίος ευτυχώς φορούσε κράνος, εκσφενδονίστηκε σε μεγάλη απόσταση, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, κι ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Και στα δύο ρεύματα του Κηφισού έχουν δημιουργηθεί ουρές χιλιομέτρων.
- Συναγερμός στη Γαλλία: Τουλάχιστον ένας νεκρός και αρκετοί τραυματίες σε πυροβολισμούς κοντά στο Παρίσι
- Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δηλώνει παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας
- Οι δημοσκοπήσεις και το οξύμωρο της πολιτικής συγκυρίας
- Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ κατηγορείται για παιδική πορνογραφία - Το ήξερε από το 2018