Ελλάδα|03.01.2019 21:00

Μάχη με τα χιόνια στη Φθιώτιδα-Πού χρειάζονται αλυσίδες (pics & vids)

Newsroom

Η Πολιτική Προστασία καθώς και η Αστυνομία στη Φθιώτιδα από τα ξημερώματα της Πέμπτης έχουν επιδοθεί σε Μαραθώνιο προκειμένου να καταφέρουν να διατηρήσουν ανοικτό το οδικό δίκτυο. 

Το χιόνι έχει καλύψει πολλές περιοχές της Φθιώτιδας ενώ έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία για τα φορτηγά. Ακόμη η κυκλοφορία προς Δομοκό, προς Μπράλο και προς Καρπενήσι διεξάγεται μόνο με αλυσίδες.

Ο αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Θύμιος Καραϊσκος μιλώντας στο LamiaReport είπε ότι «κύριος στόχος είναι να κρατήσουμε ανοιχτούς τους τρεις μεγάλους κεντρικούς άξονες προς Δομοκό, Καρπενήσι και Μπράλο». 

Παράλληλα ισχυρή είναι η χιονόπτωση και στην περιοχή του Μαρτίνου. Παρ όλα αυτά η κατάσταση στη συγκεκριμένη περιοχή είναι διαχερίσιμη, όπως αναφέρει το LamiaReport.

Εντωμεταξύ το πρωί της Πέμπτης ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης βρέθηκε στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού και συνομίλησε με χειριστές εκχιονιστικών μηχανημάτων. Συνοδευόταν από τον αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας. «Έχουμε κινητοποιήσει το μεγαλύτερο αριθμό μηχανημάτων ιδιόκτητων και μισθωμένων που είχαμε ποτέ στη διάθεσή μας…», δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης 

Φθιώτιδαχιόνιαχιονοπτώσεις