Απαγόρευση μετακίνησης: Ούτε ο Αγιος Βασίλης δεν γλιτώνει από τα μπλόκα της ΕΛ.ΑΣ.
NewsroomΕυχές για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά με έναν ασυνήθιστο τρόπο επέλεξε να στείλει φέτος η ΕΛ.ΑΣ, εν μέσω του δεύτερου lockdown στη χώρα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Για το σκοπό της δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο ακόμα και ο Αγιος Βασίλης, με τους τάρανδους και τα ξωτικά του, τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, υπακούουν στην απαγόρευση μετακίνησης και δέχονται ελέγχους.
Όπως κι εσείς θα δείτε, ο Αγιος Βασίλης δείχνει τη βεβαίωση του εργοδότή του στους αστυνομικούς για να τον αφήσουν να κυκλοφορήσει. Το έγγραφο, φυσικά, δεν είναι άλλο από τα παιδιά όλου του κόσμου.
«Εφαρμόζουμε τα μέτρα και στις γιορτές», είναι το μήνυμα που στέλνει με το σποτ το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. «Αφού η ζωή δεν μας γελάει φέτος, ας ανταλλάξουμε τουλάχιστον χαρούμενες ευχές. Για να πάνε οι άσχημες μέρες πίσω», τονίζεται στο ευχητήριο μήνυμα.
- Τραγωδία στον Ατλαντικό: Ανάμεσα στα θύματα του «Lily Jean» 33χρονος Έλληνας ψαράς από την Κρήτη
- Μικρό διάλειμμα πριν το νέο κύμα κακοκαιρίας: Πού και πότε θα χτυπήσει - Πρόγνωση Μαρουσάκη
- Γιατί η κυβέρνηση ανοίγει τώρα τη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ποια άρθρα μπαίνουν στο τραπέζι του διαλόγου
- Τα ψίχουλα που είδαν οι μισθωτοί, η άρση της μονιμότητας στο δημόσιο που θα ανακοινώσουν Μητσοτάκης και Παπαστεργίου στο κάδρο της «Βιολάντα»