Ελλάδα|04.01.2019 22:44
Ισχυρός σεισμός βόρεια της Κέρκυρας
NewsroomΤαρακουνήθηκε η Κέρκυρα λίγο πριν τις 21.30 το βράδυ της Παρασκευής από την ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 4,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Η σεισμική δόνηση έγινε βόρεια της Κέρκυρας όμως έγινε αντιληπτή σε όλο το νησί. Αρχικά, δεν καταγράφηκαν υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Σεισμολογικό Κέντρο, το επίκεντρο της σεισμικής δόνησης εντοπίζεται 13 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Χειμάρας και 30 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Αργυροκάστρου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 10 χιλιόμετρα.
Διαβάστε ακόμη
- Τραμπ: Θα χτυπήσουμε πολύ σκληρά το Ιράν σήμερα - Έχουμε το δικαίωμα μετά τη συντριβή του ελικοπτέρου
- Ανατροπή στην Κρήτη: Το «άθικτο» μηχανάκι, η κατσούνα και ο καβγάς που εξετάζεται πίσω από τον θάνατο του Δασκαλάκη
- Νέα στοιχεία για το διπλό έγκλημα στο Αίγιο: Το μοιραίο σχέδιο για τη Γερμανία και οι αντιφάσεις του 65χρονου
- Εικόνες «αποκάλυψης» στη Ρωσία: Σμήνος από κουνούπια σκέπασε τον ουρανό - Τουρίστες κρύβονταν σε αυτοκίνητα