Καιρός: Εκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ - Ερχονται βροχές και καταιγίδες
NewsroomΕπιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, από τις βραδινές ώρες σήμερα Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου, στα δυτικά. Την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, τα έντονα φαινόμενα θα επεκταθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας και τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, θα επηρεάσουν κυρίως την ανατολική νησιωτική Ελλάδα.
Πιο αναλυτικά θα επηρεαστούν:
Από τις βραδινές ώρες του Σαββάτου (26-12-2020) τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος και η δυτική Στερεά. Την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, οι προαναφερθείσες περιοχές, από τις πρωινές ώρες η δυτική Πελοπόννησος, η δυτική Θεσσαλία, η κεντρική Στερεά, η Θράκη, κατά τόπους η Μακεδονία, βαθμιαία η υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα, από το απόγευμα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τη νύχτα τα Δωδεκάνησα. Η Αττική και ο νομός Θεσσαλονίκης πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες της Κυριακής, 27 Δεκεμβρίου. Τη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου, τα Δωδεκάνησα και μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες η Θράκη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.
Β. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι εντάσεως 8 μποφόρ θα πνέουν την Κυριακή, 27 Δεκεμβρίου, στο Ιόνιο μέχρι νωρίς το απόγευμα και κατά τόπους στο Αιγαίο από το μεσημέρι.
- Τέσσερις ιατροδικαστές στο νησί για τους 15 νεκρούς μετανάστες στη Χίο - Σε εφαρμογή το ειδικό πρωτόκολλο διαχείρισης κρίσης
- Έλληνας κατηγορείται ότι έδειρε μέχρι θανάτου ελεγκτή σε τρένο στη Γερμανία - «Τον γρονθοκοπούσε στο κεφάλι»
- Η Λατινοπούλου επιμένει στη θανατική ποινή διακινητών - «Ούτε με βαλεριάνες, ούτε με ασπιρινούλες θα αντιμετωπίσουμε το Ισλάμ»
- Έχεις «κολλήσει» με αυτή τη σειρά; Οι επιστήμονες λένε πως ίσως κάνει καλό στην ερωτική σου ζωή!