Ελλάδα|28.12.2020 17:43

Παντελής Θαλασσινός: Αντιδράσεις για την ανάρτησή του για «εμβόλια με φυσιολογικό ορό»

Newsroom

Μεγάλο ντόρο έχει προκαλέσει η ανάρτηση του Παντελή Θαλασσινού στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, σχετικά με την έναρξη των εμβολιασμών ενάντια του κορονοϊού στη χώρα μας. Ο 62χρονος τραγουδιστής, εμφανίστηκε «σκεπτικός» ως προς το αν όντως χορηγήθηκε κανονικό εμβόλιο στους ηλικιωμένους, τα πρόσωπα της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας, τους νοσηλευτές και γιατρούς που εμβολιάστηκαν συμβολικά τις δύο τελευταίες μέρες στην Ελλάδα.

«Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;». 

Η ανάρτησή του αυτή, προκάλεσε αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια στα κοινωνικά δίκτυα. Μάλιστα, αρκετοί τον συνέκριναν με τον Γρηγόρη Πετράκο, ο οποίος ήταν στο επίκεντρο πριν από λίγο καιρό για παρόμοιους λόγους. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που ο Παντελής Θαλασσινός κάνει συνωμοσιολογικές αναρτήσεις στα social, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε προκαλέσει ξανά αντιδράσεις, όταν έγραψε για κατασκευασμένους ιούς, έλεγχο με GPS και υποχρεωτικό εμβόλιο με αριθμό ΑΜΚΑ.

Παντελής ΘαλασσινόςεμβόλιαΚορονοϊός