Ελλάδα
|
29.12.2020 17:14
Με μελωδίες και νότες αισιοδοξίας υποδέχεται το 2021 ο Δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού
NewsroomΟ δήμος Φιλοθέης - Ψυχικού οργάνωσε δύο διαδικτυακές συναυλίες υψηλών προδιαγραφών από καλλιτέχνες της Λυρικής και του Δημοτικού Ωδείου, ανεβάζοντας αυλαία και «ανοίγοντας την πόρτα» στον νέο χρόνο μελωδικά, με αισιοδοξία και με ασφάλεια. Την καλλιτεχνική επιμέλεια των διαδικτυακών συναυλιών έχει ο διακεκριμένος διεθνής συνθέτης και διευθυντής του δημοτικού Ωδείου, Νέστορας Τέιλορ και η υπεύθυνη πολιτιστικών του Δήμου, Νικόλ Δημητρακοπούλου.
Οι λάτρεις του είδους και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις διαδικτυακές συναυλίες, απόψε (29/12) στις οκτώ το βράδυ (20:00) από το κανάλι του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού στο YouTube.
Διαβάστε ακόμη
- Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: «Στέλεχος της ΝΔ ο αρχηγός των συλληφθέντων» - «Κουμπάρος του Ανδρουλάκη μέσα στους 14»
- Σοβαρές απειλές καταγγέλλει ο Πάσχος Μανδραβέλης: Μίλησα χθες για τον 'Φραπέ' και μου είπαν 'θα έχεις την τύχη του Καραϊβάζ'
- Η ιστορία του Γάλλου που κέρδισε 17 εκατ. ευρώ στο Λόττο και σήμερα ζει σε εργατικές κατοικίες
- Στιγμές αγωνίας στη ΛΕΑ αυτοκινητόδρομου: Αστυνομικός σώζει μωρό που πνίγεται με το φαγητό του