Μπλακ-άουτ από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική - Στο σκοτάδι το πρώτο πόδι
Τίμος ΦακαλήςΧωρίς φως παραμένει από το βράδυ της Παρασκευής (04/01) η Κασσάνδρα Χαλκιδικής με ολόκληρη την περιοχή να έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Συγκεκριμένα Φούρκα, Καλλάνδρα, Πευκοχώρι, Παλιούρι, Νέα Σκιώνη, Πολύχρονο δεν έχουν ρεύμα από τις 21:00 περίπου το βράδυ της Παρασκευής.
Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Χαλκιδικής Γιάννη Γιώργο είναι αμφίβολο αν θα αποκατασταθεί το πρόβλημα μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, εξαιτίας των πολλαπλών βλαβών που έχουν προκύψει στο δίκτυο της ΔΕΗ.
Προβλήματα ηλεκτροδότησης αντιμετωπίζει και η Βορειοανατολική Χαλκιδική. Περιοχές όπως η Ιερισσός, η Στρατονίκη και η Ουρανούπολη δεν έχουν ρεύμα. Ωστόσο τα προβλήματα αναμένεται να αποκατασταθούν τις επόμενες ώρες.
Στη Σιθωνία δεν έχουν αναφερθεί αντίστοιχα προβλήματα. Ωστόσο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία σε όλο το εθνικό και επαρχιακό δίκτυο και σε όλες τις δημοτικές οδούς της Π.Ε. Χαλκιδικής.
Η σφοδρή χιονόπτωση σε συνδυασμό με τις πολικές θερμοκρασίες είχε ως αποτέλεσμα το χιόνι να "καθίσει" στην αμμουδιά, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα.
- Προαστιακός: Λύνεται εκκρεμότητα επτά ετών - Έρχονται κλειστές πύλες στους σταθμούς
- Ξύπνησε από το κώμα ο 24χρονος μακελάρης του Σίδνεϊ - Ήταν υπό έρευνα για δεσμούς με το ISIS
- Είδηση - «βόμβα» στην αγορά καυσίμων: Λουκέτο στην Cetracore-Jetoil λόγω των κυρώσεων στη Ρωσία
- Υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης: Αύριο η πρώτη μήνυση κατά γνωστού τραγουδιστή - Όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας