Ελλάδα|30.12.2020 08:07

Καιρός: Πού αναμένεται να χτυπήσει η κακοκαιρία - Πώς θα κάνουμε Πρωτοχρονιά

Newsroom

Με άστατο καιρό θα φύγει το 2020, με άστατο καιρό θα υποδεχτούμε και το 2021. Μπορεί για σήμερα, Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου ο καιρός να αναμένεται ήπιος με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο, με αυξημένη υγρασία και καλές θερμοκρασιακές τιμές, ωστόσο, από αύριο έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας που θα μας πάει μέχρι και τη νέα χρονιά.

Για σήμερα Τετάρτη, αναμένουμε τοπικές συννεφιές και διαστήματα ηλιοφάνειας για την Αττική με πιθανότητα τοπικών βροχών, αλλά με αυξημένες θερμοκρασιακές τιμές με τον υδράργυρο να πλησιάζει τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές αναμένονται κυρίως στα ανατολικά και στα νότια της Θεσσαλονίκης, ωστόσο, και στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας θα επικρατεί καλοκαιρία με υψηλές θερμοκρασιακές τιμές. Αύριο, παραμονή Πρωτοχρονιάς, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά τμήματα, το ανατολικό και βορειοανατολικό Αιγαίο καθώς και την ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση, ωστόσο, μέσα στο Σαββατοκύριακο ο καιρός θα χαλάσει και πάλι με την κακοκαιρία να κινείται από τα δυτικά προς τα ανατολικά.

κακοκαιρίακαιρόςκαιρός πρωτοχρονιά