Ελλάδα|30.12.2020 20:38

Θρίλερ με το πτώμα σε βαλίτσα στα Βίλια: Εξετάζουν αν το DNA ανήκει στη 19χρονη από το Κορωπί

Γιάννης Ζιάκας

Θρίλερ επικρατεί με το πτώμα της γυναίκας που βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη μέσα σε βαλίτσα στα Βίλια από κυνηγό το βράδυ της Τρίτης. Οι Αρχές εξετάζουν την πιθανότητα η σορός να ανήκει στην 19χρονη Αρτεμις που εξαφανίστηκε πριν από περίπου τρεις μήνες από το Κορωπί και περιμένουν το DNA να δείξει αν το πτώμα που βρέθηκε στη βαλίτσα ανήκει στη 19χρονη Αρτεμις. 

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, δύο κοινά σημεία στην υπόθεση της εξαφάνισης στο Κορωπί και αυτής στα Βίλια είναι το ύψος των δύο γυναικών καθώς και ο χρόνος εξαφάνισης της 19χρονης που συμπίπτει με τη σήψη του πτώματος (υπολογίζεται στους τρεις μήνες). Ο δικηγόρος της οικογένειας της 19χρονης Αρτεμις, Τάσος Ντούγκας, μιλώντας στο ethnos.gr, σημειώνει ότι την Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, αναμένεται η ταυτοποίηση του DNA

«Περιμένουμε να δούμε αν υπάρχει ταυτοποίηση DNA ή όχι. Ελπίζουμε ότι το πτώμα δεν ανήκει στην εξαφανισμένη κοπέλα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Τάσος Ντούκας στο ethnos.gr, επισημαίνοντας ότι η οικογένεια της 19χρονης είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ελπίζει τώρα στο θαύμα. 

ΚορωπίαστυνομίαΒίλιαεξαφάνισηπτώμαDNAβαλίτσα