Ελλάδα|31.12.2020 13:07

Καιρός: Φεύγει με καταιγίδες, ανέμους το 2020 - Αστατος ο καιρός την Πρωτοχρονιά

Newsroom

Για σήμερα Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο καιρός θα είναι άστατος. το κύμα κακοκαιρίας επιδρά στη δυτική Ελλάδα, όπου έχουμε βροχές και τοπικά ισχυρές καταιγίδες και καθώς θα περνούν οι ώρες θα μετατοπιστούν τα φαινόμενα αυτά πιο ανατολικά και έτσι στο σύνολο της ηπειρωτικής χώρας θα έχουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες.

Αστατος θα είναι ο καιρός την Πρωτοχρονιά που σημαίνει ότι αλλού θα έχουμε βροχές κι αλλού ήλιο. Προσοχή χρειάζεται για τον παγετό αύριο το πρωί και το βράδυ στα βόρεια ηπειρωτικά.

Στην Αττική η ημέρα ξεκίνησε με καλές καιρικές συνθήκες, όμως τα σύννεφα πυκνώνουν όσο περνά η ώρα και προς το μεσημέρι θα δώσουν βροχές και τοπικές καταιγίδες. Οπως είπε ο μετεωρολόγος του Open TV, Κλέαρχος Μαρουσάκης, στην μετάβαση προς το νέο έτος, ο καιρός θα δείξει βελτίωση.

Στη Θεσσαλονίκη, το σκηνικό θα είναι το ίδιο, δηλαδή βροχερό με δυνατούς νοτιάδες, ενώ δεν αποκλείεται να βρέχει και την Πρωτοχρονιά.

Από αύριο, ωστόσο, 1η Ιανουαρίου 2021, η χώρα θα χωριστεί στα δύο. Από τις Κυκλάδες και νοτιότερα, αλλά και στα δυτικά τμήματα θα έχουμε άστατο καιρό, ενώ βορειότερα τα φαινόμενα θα είναι καλύτερα.

κακοκαιρίακαιρόςκαιρός πρωτοχρονιά