Ελλάδα|31.12.2020 14:33

Βίλια: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για το πτώμα στη βαλίτσα

Γιάννης Ζιάκας

Ενα ένα συγκεντρώνονται τα κομμάτια του ειδεχθούς εγκλήματος με το πτώμα που βρέθηκε σε βαλίτσα στα Βίλια. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική, το πτώμα μέσα στη βαλίτσα ανήκει σε γυναίκα, ηλικίας από 30 έως 40 ετών, επομένως δεν είναι η 19χρονη που αγνοείται εδώ κι αρκετούς μήνες με τα ίχνη της να έχουν χαθεί από το Κορωπί.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ο χρόνος τέλεσης του εγκλήματος, της δεν απέχει και πολύ από την ώρα που οι δράστες ή ο δράστης την έβαλαν στη βαλίτσα. Οπως αναφέρει στο πόρισμά της η ιατροδικαστής, δεν βρέθηκαν κακώσεις στη σορό της άτυχης γυναίκας και πλέον αναμένονται νέα στοιχεία από τις τοξικολογικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν είχε πάρει ουσίες ή της είχαν χορηγηθεί με τη βία.

Στόχος της ΕΛ.ΑΣ. είναι η ταυτοποίηση του θύματος κι ακολούθως θα κινηθούν οι υπόλοιπες διαδικασίες για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Για το λόγο αυτό επιχειρείται να γίνει ταυτοποίηση dna με «ορφανά» dna που υπάρχουν στην τράπεζα δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αλλά και με τα dna ανθρώπων που έχουν εξαφανιστεί. Οι αστυνομικοί θα συνεχίσουν και σήμερα να «χτενίζουν» την ευρύτερη περιοχή για τυχόν εύρεση στοιχείων, ενώ την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

Βίλιαπτώμαβαλίτσααστυνομίαιατροδικαστική εξέτασηγυναίκα