Θεοφάνεια: Ιερέας αγιάζει αστυνομικούς και περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ.
NewsroomΤους αστυνομικούς και τα περιπολικά ράντισε με αγιασμό τα Θεοφάνεια ιερέας στον Αγιο Πολύκαρπο Θεσσαλονίκης. Στις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ, εμφανίζεται ένας ιερέας χωρίς μάσκα να έχει βγει έξω από την εκκλησία και να αγιάζει αστυνομικούς, οι οποίοι φορούν τις μάσκες τους και κάνουν τον σταυρό τους. Ο ιερέας, όμως, δεν ραντίζει με αγιασμό μόνο τους αστυνομικούς, αλλά και τα περιπολικά με τους αστυνομικούς να του ανοίγουν τις πόρτες, προκειμένου να τα αγιάσει και στο εσωτερικό τους.
Από το περιστατικό, ωστόσο, ξεχώρισε ένα στιγμιότυπο, στο οποίο μια γυναίκα αστυνομικός, από περιπολικό που μόλις είχε καταφθάσει, προκειμένου να λάβει και αυτό τον αγιασμό, κατεβάζει τη μάσκα της και φιλά τον σταυρό που κρατούσε ο ιερέας στο χέρι του, κάτι που έκανε και ένας άλλος αστυνομικός λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει τη μάσκα προστασίας του.
- Το ethnos.gr στο σημείο που έπεσαν τα ελικόπτερα στη Ψάθα - Ξέσπασε φωτιά από τα καύσιμα
- Δύο νεκροί και δύο διασωθέντες μετά τη σύγκρουση των ελικοπτέρων στη Ψάθα - Live ενημέρωση από όλα τα πύρινα μέτωπα
- Η «Ελπίδα» δοκιμάζεται πριν την κάλπη: Οι αποχωρήσεις, η εσωτερική κρίση και η δημοσκοπική κάμψη απειλούν το εγχείρημα Καρυστιανού
- Πώς μια κοινότητα «χάκαρε» το σύστημα και όλα τα τουριστικά έσοδα καταλήγουν στους πολίτες