Καιρός: Ανοιξη μέσα στον χειμώνα - Πότε θα πέσουν χιόνια
NewsroomΑρκετά καλός θα είναι ο καιρός και σήμερα, Κυριακή, και αύριο, Δευτέρα, στα κεντρικά και νότια τμήματα λόγω των θερμών αέριων μαζών πάνω από τη χώρα μας. Αυξημένες αναμένεται να είναι επίσης οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα σήμερα, σύμφωνα με τα δεδομένα του μοντέλου πρόγνωσης συγκέντρωσης σκόνης του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr.
Όμως, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, από την Τρίτη 12, Ιανουαρίου, οι θερμές αέριες μάζες θα υποχωρήσουν και τη θέση τους θα πάρουν ψυχρές αέριες μάζες προερχόμενες από την Κεντρική Ευρώπη, οι οποίες θα προκαλέσουν σταδιακή σημαντική πτώση της θερμοκρασίας στη χώρα μας μέσα στην εβδομάδα.
Ραγδαία μεταβολή, πάντως, αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ημέρες, όπως έγραψε και ο μετεωρολόγος του OPEN TV, Κλέαρχος Μαρουσάκης.
- Ο βουλευτής με το χωράφι που έγινε βοσκοτόπι, ο Πιερρακάκης ως πρωθυπουργός κυβέρνησης συνεργασίας και τα μπλεξίματα του ΠΑΣΟΚ στην Πάτρα λόγω Τσίπρα
- Τι θα πει στη Βουλή ο Μητσοτάκης για αγροτικό, στεγαστικό και πακέτο μέτρων του 2026; Τα πολιτικά μηνύματα που θα εκπέμψει
- «Πιο κοντά από ποτέ» σε συμφωνία για τον πόλεμο στην Ουκρανία: Το πόκερ με τις εγγυήσεις
- Απεργία 16 Δεκεμβρίου: Ποιοι συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις - Τι ισχύει με μέσα μαζικής μεταφοράς και σχολεία